Egy egykori rendszergazda játszadozása a pythonnal

Pythonkodó

Pythonkodó

Sérült profil 2. rész

2015. január 02. - pythonozok

Azt hiszem, ezt nem fogom befejezni. A jelenlegi állapottal is le-lefagy a firefox, aminek nem tudom a tényleges okát, de gyanítom, hogy valamelyik adatbázisa lehet sérült. Így viszont, jobb ötlet híján maradok annál, hogy veszni hagyom a history-t, a könyvjelzőket a mentésből töltöm be, egyedül a user-jelszó párosok tárolásával kapcsolatos fájlokat tartom meg (key3.db, logins.json, signons.sqlite)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pythonkodo.blog.hu/api/trackback/id/tr267033665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főgebra 2015.01.06. 15:46:31

Ha Firefoxot használsz, akkor a jövőben feltétlen használd a MozBackupot kiváló kis progi, rajtam már jópárszor segített. Backupolni lehet a könyvjelzőket jelszavakat, egy csomó beállítást, magyarán a profilodat. Ha baj van, uninstall újból felteszed a Firefoxot, majd ráereszted a MozBackupot és mindent helyreállít. Az 1.5.1. hibátlanul működik ingyen letölthető:

mozbackup.jasnapaka.com/

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.01.06. 15:55:07

@Pinokkio: köszi, de nekem az is bőven elég lett volna, ha SSD-re váltás után is folytatom a korábbi hagyományokat és rendszeresen backupolom a rendszeremet. Nincs sok érdemi mozgás a böngészőmben. Sajnos hülye és lusta voltam, az is csoda, hogy szeptemberről megmaradt valami... :)
süti beállítások módosítása